Απλή Μετάβαση
Με Επιστροφή
Πολλαπλές διαδρομές
calendar
Αναχώρηση
calendar
Αναχώρηση
calendar
Επιστροφή

ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ

Κερδίστε έκπτωση από 60% έως 100% συνδυάζοντας το μεταφορικό ισοδύναμο με την κάρτα μέλους του CLUB

Το Μεταφορικό Ισοδύναμο ισχύει μόνο για τους μόνιμους κατοίκους της Σκύρου. ‘Εχει θεσπιστεί ως μέτρο από το Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής με στόχο την εξίσωση του κόστους μεταφοράς από την ηπειρωτική Ελλάδα σε νησί, ή από νησί σε νησί, με το κόστος που θα ίσχυε για την ίδια απόσταση στην ηπειρωτική Ελλάδα.

Αυτό σημαίνει ΟΤΙ για κάθε μετακίνηση από ή προς την Σκύρο ένα μέρος του κόστους μετακίνησης σας θα επιστραφεί στον τραπεζικό σας λογαριασμό από το Υπουργείο εντός 60 ημερών. Το μόνο που απαιτείται είναι να έχετε εγγραφεί στο Μεταφορικό Ισοδύναμο και να έχετε αποκτήσει Μοναδικό Αριθμό Νησιώτη (MAN), τον οποίο γνωστοποιείτε κάθε φορά που κάνετε την κράτηση ή έκδοση του εισιτηρίου σας.

Για να εγγραφείτε στο Μεταφορικό Ισοδύναμο θα μεταβείτε στην επίσημη ιστοσελίδα https://metaforikoisodynamo.gr/  χρησιμοποιώντας τους κωδικούς taxisnet.

Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινίσεις μπορείτε να επικοινωνήσετε με το αρμόδιο τμήμα του Υπουργείου στο τηλ 215-2157830.

Αν δικαιούστε το μεταφορικό ισοδύναμο και είστε συγχρόνως και μέλος στο CLUB τότε κερδίζετε έκπτωση εως 60%.

Επικοινωνείστε με τη ΣΝΕ για να αποκτήσετε την κάρτα μέλους στο CLUB στα τηλέφωνα της εταιρείας  ή γίνετε μέλος συμπληρώνοντας τα απαιτούμενα στοιχεία στο https://www.sne.gr/club/   

Πίσω

Αναζήτηση

ΚΑΝΕ ΚΡΑΤΗΣΗ