Απλή Μετάβαση
Με Επιστροφή
Πολλαπλές διαδρομές
calendar
Αναχώρηση
calendar
Αναχώρηση
calendar
Επιστροφή

ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ 2023

01/08/2023
ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ 2023

Η ΣΝΕ συγχαίρει όλους τους/τις απόφοιτους του ΓΕ.Λ Σκύρου, για την επιτυχία εισαγωγής τους στα Ανώτατα και Ανώτερα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της Xώρας. Στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης και με γνώμονα την στήριξη των νέων φοιτητών στεκόμαστε έμπρακτα δίπλα στους επιτυχόντες και στα μέλη της οικογένειάς τους (που τους συνοδεύουν για την εγγραφή τους στη σχολή φοίτησης τους) με δωρεάν παροχή εισιτηρίων.

Συγκεκριμένα:

100% ΕΚΠΤΩΣΗ στα εισιτήρια επιβατών.
100% ΕΚΠΤΩΣΗ στα δίκυκλα και Ι.Χ. οχήματα (εφόσον ταξιδεύει ο δικαιούχος).

Όροι & προϋποθέσεις:

Οι εκπτώσεις παρέχονται με την επίδειξη των αποτελεσμάτων επιτυχούς εισαγωγής στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση από τη σελίδα του υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων (https://results.it.minedu.gov.gr/ ) μαζί με το Δελτίο εξεταζομένου / υποψηφίου Πανελλαδικών Εξετάσεων 2023 (ή φωτοτυπίας αυτού), κατά την έκδοση των εισιτηρίων και κατά την επιβίβαση στο πλοίο.
Οι ίδιες εκπτώσεις ισχύουν επιπλέον και για έως 2 (δύο) μέλη της οικογένειας του επιτυχόντα που θα τον συνοδεύουν. Η παροχή αφορά τόσο τη μετάβαση όσο και την επιστροφή των μελών, ακόμα και χωρίς τον επιτυχόντα, με την επίδειξη των αποτελεσμάτων επιτυχούς εισαγωγής και του Δελτίου εξεταζόμενου (ή φωτοτυπίας) αυτού.
Οι παραπάνω εκπτώσεις ισχύουν έως και τις 31/10/2023.

Εκ μέρους της Διοίκησης και του Δ.Σ της ΣΝΕ ευχόμαστε καλή σταδιοδρομία σε κάθε επιτυχόντα.
Μας κάνετε περήφανους!

Αναζήτηση

ΚΑΝΕ ΚΡΑΤΗΣΗ